Βασίλης Σκόρδος
Personal Trainer

Γεια σας, είμαι ο Βασίλης Σκόρδος, Πτυχιούχος Γυμναστικής (ή Γυμναστής), ιδιοκτήτης του personal training studio Private Workout Kolonaki by LifeSmile και υπεύθυνος Άσκησης της LifeSmile.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με εξειδίκευση  στην Καλαθοσφαίριση, στη Γυμναστική και στην Αποκατάσταση Χρόνιων Παθήσεων.

Έχω ασχοληθεί με την Προπονητική στα τμήματα Καλαθοσφαίρισης του «Ηράκλειο ΟΑΑ» στην Κρήτη καθώς και ως επιβλέπων γυμναστής σε γυμναστήρια, με αρμοδιότητες τη δημιουργία και εφαρμογή προγραμμάτων εκγύμνασης.

Έχω υπάρξει αθλητής ομάδων Μπάσκετ με αρκετές παγκρήτιες και πανελλήνιες διακρίσεις.

Από το 2007 και για δύο χρόνια εργάστηκα ως personal trainer στον όμιλο γυμναστηρίων Holmes Place, ενώ στη συνέχεια και για έξι χρόνια απασχολήθηκα ως freelance personal trainer στο personal studio Personalive.

To 2015 δημιούργησα το Private Workout Kolonaki στο Κολωνάκι, το οποίο αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας LifeSmile, στον τομέα της Άσκησης,  με εξατομικευμένα προγράμματα εκγύμνασης και αποκατάστασης  που πραγματοποιούνται στο Private Workout Kolonaki by LifeSmile, κατ’ οίκον και διαδικτυακά.